Aanbod

1. Gespreksleiding bijeenkomsten

Heb je genoeg van bijeenkomsten die ‘wel ok’ zijn, maar waar de volgende stap uitblijft? Of ben je helemaal zat van meetings waar iedereen – weer – zijn obligate riedel heeft gedaan, en waar eigenlijk weinig gebeurt?
Als facilitator en gespreksleider leid ik je bijeenkomst zó dat je het juiste gesprek voert, de volgende stap zet, èn iedereen met energie naar huis gaat. Met een scherpe neus voor de inhoud èn gevoel voor het proces. Kijk hier voor een impressie van een tweedaagse werkconferentie:

Stroomversnelling Brabant | Brabantse Deal Nul op de Meter from Its Creative on Vimeo.

2. Begeleiden collectieve (leer)processen

Sta je met je stakeholders voor een collectieve uitdaging? Vraag je je af hoe je sneller en effectiever kunt leren acteren in de nieuwe realiteit? Ik kan je (helpen) vormgeven aan een collectieve leeromgeving. Daar is het effectief en snel, maar ook inspirerend en veilig om te leren leren met elkaar. Ik richt me daarbij op de combinatie van harde kennis, èn de op het vinden van nieuwe rollen en nieuwe manieren van werken en organiseren.

3. Strategie-, programma- en procesontwikkeling

Vind je het een hele kluif om in een veranderend speelveld met uiteenlopende stakeholders ambitieuze resultaten boeken? Vraag je je af hoe je je innovatiestrategie vorm geeft? Als proces- en programmamanager zorg ik ervoor dat je dit sneller voor elkaar krijgt. Dat je strategie snel van denken naar doen komt.

4. Business development en innovatie coaching

Ben je op zoek naar een sparring partner in business development? Zoek je een breed kijkende, gepassioneerd meedenkende sparring partner voor je innovatie-opgave? Iemand die vanuit een integraal perspectief jouw project een boost kan geven? Als innovatieversneller kan ik scherp en inhoudelijk met je meedenken. Niet alleen conceptueel, maar ook in de vertaling naar tactisch en operationeel.

5. Stakeholder(veld)analyse

Ben je op zoek naar een blik van buiten op je organisatie of het speelveld waarin je acteert? Wil je iemand die de zaak vanuit het helicopter-perspectief beziet? Ik kan je helpen met het creëren van inzicht en overzicht door middel van een stakeholderanalyse of omgevingscan.

Benieuwd naar mijn portfolio?
Meer weten over mijn werkwijze?